Начало    Карта на сайта   bgen
logo
    . Крайни клиенти    .Инсталаторски фирми     .За Vaillant     .За Vaillant Group     . За Газкомфорт    .Контакти


   Skip Navigation Links Начало » Крайни клие.. » Кондензни газови ур.. » Стенни газови уреди ecoTEC .. » Едноконтурни ур..

Комбинация от едноконтурни уреди ecoTEC Plus със серпантинни бойлери uniSTORE VIH

Комбинация от едноконтурни уреди ecoTEC Plus със серпантинни бойлери uniSTORE VIH. Едноконтурните уреди от серията ecoTEC Plus се предлагат в широка гама от мощности, за да задоволят максимално всяка потребност от отпление и топла вода /в комбинация с бойлер/.

Те биват: 24, 30, 35, 46 и 65 Квт. В каскадно свързване на няколко уреда може да се постигне мощност до 200 Квт.
Комбинацията от едноконтурни уреди със серпантинни бойлери се препоръчва за жилища с повече от една баня, както и при наличие на по-големи вани или джакузита. Бойлерите от серията uniSTORE VIH са снабдeни с мощни серпантини, което допринася за бързото загряване на топлата вода. Водонагревателят е покрит със специален емайл, който го предпазва от ръжда.

Високотехнологичната изолация задържа продължително време топлината и това допринася за спестяване на енергия. Системните компоненти, които Vaillant предлага като осигурителни групи, присъеднителни фитинги и др. правят тази комбинация удобна за монтаж и лесна за управление. Бойлерите с обем по-голям от 120 л са снабдени с изход за рециркулационна помпа.

През лятото уредът се изключва от работа за отопление и работи само за загряване на водата в бойлера, а превключването се осъществява единствено чрез завъртане на бутона за загряване на топлата вода на газовия уред.
Допълнително чрез уредите за управление може да се задават различни програми както за отопление, така и за загряване на топлата вода.

В зависимост от необходимото количество топла вода, както и мощността на отоплителния уред се прави изборът на серпантиннен бойлер. Най-малкият – с обем от 70 л е предназначен за стенен монтаж. Той е изключително подходящ в комбинация с 24 или 30 kW едноконтурни уреди. Бойлерите с обем 120 и 150 л са стоящи цилиндрични или кубични и са подходящи за комбинация с газови уреди от 24 до 35 kW .

Vaillant предлага и бойлери с две серпантини с възможност за включване към слънчеви колектори. Системата AuroSTEP представлява комплексно решение за комбинация от слънчеви колектори, бойлер и газов уред. За повече информация за тази система, можете да се обърнете към представителите на Газкомфорт по региони.jung Стенни газови уреди ecoTEC Plus jung
        Двуконтурни уреди
        Едноконтурни уреди
        Каскадни решения ecoTec Plus
jung


logo

Copyright © 2008 GasKomfort.com        Всички права запазени.


       Линкове        Поверителност