Начало    Карта на сайта   bgen
logo
    . Крайни клиенти    .Инсталаторски фирми     .За Vaillant     .За Vaillant Group     . За Газкомфорт    .Контакти


   Skip Navigation Links Начало » Газкомфорт » Обучение

Обучение

Фирма "Газкомфорт" е оборудвала учебна лаборатория в Техникума па Транспорт и Енергетика "Хенри Форд" в гр. София./ кв. Захарна фабрика, ул. "Хайдут Сидер" № 8 /. Там се провеждат и редовните учебни занятия на учениците от специалност "Газификация" , като по този начин имат възможност да се запознаят и обучават на най-новите постижения в областта на газовата техника за бита. Фирмата е изградила учебен център и в Стара Загора. Намира се в Българо-Германския център за професионално обучение, ул. "Армейска" 7.

Фирма "Газкомфорт" периодично организира курсове за обучение на специалисти за монтаж на газови уреди "Vaillant". Насочени са към фирми изграждащи газови и /или отоплителни инсталации.

Курсовете за монтаж се водят от висококвалифицарани специалисти на фирмата. Основната цел е да се запознаят инсталаторските фирми с уредите "Vaillant", с изискванията на немския производител за монтажа на уредите и условия на които трябва да отоговарят отоплителните инсталации, за да се вградят уредите "Vaillant".

Курсистите получават литература за монтажа на уредите, за проектирането на инсталациите и димоотвеждането, както и за възможностите за терморегулация. След успешно полагане на тест, участниците получават сертификат, който им дава права да монтират уреди "Vaillant", както и да сключат договор за дистрибуция.

Актуална информация за дати на предстоящи курсове, можете да намерите тук.logo

Copyright © 2008 GasKomfort.com        Всички права запазени.


       Линкове        Поверителност